Cards as a Service

Vad är Nexus GO Cards as a Service?

Med tjänsten kan du få olika typer av kort (smart cards, passerkort, foto ID-kort etc) och nyckelbrickor skräddarsydda, kodade och klara att användas. Kostnadseffektivt, enkelt och säkert.

Varför använda tjänsten Nexus GO Cards?

Du slipper trasslet med att producera kort lokalt, något som är tidskrävande och det är lätt att det blir fel och då även dyrt. Med tjänsten säkerställer du att få alla kort och nyckelbrickor rätt kodade, vi hjälper er med designen så de ser proffsiga ut med logotype och rätt färger och du vet att du får kort och nyckelbrickor av samma höga kvalitet i varje leverans. Portalen är öppen varje dag, dygnet runt så att du kan beställa när du behöver det.

Hur kommer jag igång?

Välj mellan ett Standard eller Premium paket beroende på om du vill ha dina produkter skräddarsydda och få full support från Nexus eller om du väljer från vårt stora standardsortiment:

Mer information om tjänsten finns här
(på engelska):

LEARN MORE

Standard

Stort standardsortiment för identifiering och passerkontroll

När du väljer vårt Standardpaket registrerar du dig och de produkter du vill få tillgång till i din online portal. Du får ett foto ID-kort och kan välja mellan några teknologier och säkerhetsfaktorer. Du kodar själv så att de fungerar i de system de ska användas.

Registrera och kom igång

Här hittar du ett urval av de produkter vi varmt kan rekommendera

 

Premium

Vi har tagit fram ett urval av produkter som vi särskilt kan rekommendera. Som Premiumkund kan du enkelt lägga till en eller flera i din beställningsportal:

HARDWARE          LEARN MORE