Service ID

Registrera företaget

1. Fyll i formuläret längst ned på sidan.

När du registrerar företaget genom att fylla i formuläret ska du bifoga registerutdrag både från Skatteverket och från Bolagsverket. OBS! Det är endast registreringsbevis från Bolagsverket som godtas vid registrering.
Om företagets logotype ska tryckas på korten så bifogar du en fil i valfritt format i formuläret.

2. Signera delegeringsbevis

När du har fyllt i och skickat formuläret kommer du att få  ett mejl med ett delegeringsbevis bifogat som pdf. Läs igenom noga, signera (digitalt eller genom att skriva ut, skriva under och skanna in dokumentet) och maila eller skicka till Nexus. Om du inte bifogat registerutdrag och registreringsbevis till formuläret går det bra att skicka det tillsammans med delegeringsbeviset.

Signerat delegeringsbevis skickas till:

Nexus ID Solutions, ServiceID registrering
Telefonvägen 26
126 26 Hägersten

Du kan även scanna in delegeringsbeviset och maila till cardsupport@nexusgroup.com.

3. Inloggningsuppgifter skickas till beställare

När din registreringen och delegeringsbeviset är kontrollerade och godkända skickas inloggningsuppgifter till de personer som du har angett som beställare för ServiceID.

Beställ ServiceID-kort

Du kan nu beställa dina kort i orderportalen

Produkter vi rekommenderar

Förutom ServiceID-kort kan vi erbjuda en mängd kort, med och utan teknologi, nyckelbrickor för alla typer av passersystem och givetvis kan du få nyckelbrickorna lasergraverade. Nexus har även marknadens största urval av tillbehör som korthållare, nyckelband och jo-jos. 

Här hittar du ett urval av de produkter vi varmt kan rekommendera