Varför välja Nexus ID06?

Vi producerar och levererar ditt ID06-kort snabb och effektivt.

Varför välja Nexus ID06?

Nexus ID06 är Sveriges ledande leverantör av ID06 kort. Vi har kunskap och erfarenhet av stora och små beställningar, tillhandahåller en rad olika leveransalternativ och har även en orderportal som möjliggör snabba beställningar av både ID06 kort och tillbehör. Desutom helt utan registreringsavgifter!

Mängder av smarta funktioner

Du tillgång till en orderportal med funktioner som gör att administrationen flyter på snabbare och effektivare. Oavsett om du är ett enmansbolag eller tillhör den stora koncernen så har Nexus verktyg för att göra din korthantering säker och effektiv.

Vi säkrar stora produktioner och snabba leveranser

Vi har en stor produktionskapacitet och är vana att hantera både mindre och större beställningar. Med våra olika leveransalternativ kan ni hämta upp ID06 kort en timme efter godkänd beställning eller få kort levererade till er inom ett par arbetsdagar. 

Läs mer om våra olika leveransalternativ här.

Stöd för branschorganisationer och medlemsföretag

Är du medlem i en branschorganisation eller jobbar du i en branschorganisation? Hos Nexus får du fullt systemstöd att snabbt och enkelt få koll på behörigheter och utbildningar. Branschmärkningen på kortet blir dessutom en kvalitetssäkring, en trygghet för alla parter.

Experter på fysisk och digital säkerhet

Nexus besitter kompetens, produkter samt tjänster som skapar förutsättningar för en säkrare organisation. Vi gör inte bara ID-kort utan vi har en rad andra tjänster och produkter inom fysisk och digital säkerhet.

Läs mer här! 

Nyheter, kundberättelser och blogg

Nyhet: sampackning av kort och tillbehör

Sampackning av kort och tillbehör! När du beställer ditt ID06-kort finns nu möjligheten att få ett urval av våra tillbehör sampackade med ditt kort.

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter Preem levererar värme och energi till över hälften av alla industriföretag och till en tredjedel av småföre...

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda! Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag med tjänster inom arkitektur...