Varför välja Nexus ID06?

Vi levererar ditt ID06-kort, snabb, billigt och effektivt.

Varför välja Nexus ID06?

Vi vill skapa något extra för våra kunder. Hos Nexus ska du känna dig trygg, vi håller det vi lovar och tillsammans med oss tar du viktiga steg för att skala upp säkerheten i din organisation, nu och för framtiden.

Mängder av smarta funktioner

Du tillgång till en orderportal med funktioner som gör att administrationen flyter snabbare och effektivare. Oavsett om du är ett enmansbolag eller tillhör den stora koncernen, hos Nexus finns verktyg för att göra din korthantering säker och effektiv.

Vi säkrar stora produktioner och snabba leveranser

Vår stora produktionskapacitet säkrar dina leveranser, från ett kort till stora volymer. Vi utvecklare hela tiden nya funktioner som gör det smidigare och enklare för dig som kund. Vår support stöttar dig hela vägen och även om det just nu, i tider av kortutbyte, är en hög belastning på oss, så ska du veta att vi gör allt vi kan och lite till för att hjälpa dig.

Stöd för branschorganisationer och medlemsföretag

Är du medlem i en branschorganisation? Eller jobbar du i en branschorganisation? Hos Nexus får du fullt systemstöd att snabbt och enkelt ha koll på behörigheter och utbildningar och branschmärkningen på kortet blir en kvalitetssäkring för alla parter. Utan extra administration och utan krångel.

Experter på fysisk och digital säkerhet

Det viktiga är att du vet att vi har kompetens, produkter och tjänster som faktiskt gör skillnad för dig som kund, att vår erfarenhet och spetskunskap hjälper er ta nästa steg till en säkrare organisation. För vi på Nexus gör inte bara ID-kort, vi vågar säga att vi är experter på både fysisk som digital säkerhet.

Nyheter, kundberättelser och blogg

Enklare att beställa ID06-kort!

Enklare att beställa ID06-kort! Nu blir det enklare att beställa och få nya ID06-kort!  Välj ”Hjälp med orderläggning” i Nexus orderportal och fyll i mai...

Beställ ID06-kort hos Nexus, snabbt, effektivt och säkert!

Viktiga funktioner för dig som beställer och hanterar ID06-kort! Nu finns nya värdefulla funktioner i Nexus portal som hjälper dig när du ska beställa ny...

Hos Nexus får du säkra företagskort som en tjänst

Få säkra företagskort och smarta kort som en tjänst Nexus är den största leverantören av ID06-kort men vi är också specialister av lösningar som gör det ...