Varför välja Nexus ID06?

Vi levererar ditt ID06-kort, snabb, billigt och effektivt.

Varför välja Nexus ID06?

Vi vill skapa något extra för våra kunder. Hos Nexus ska du känna dig trygg, vi håller det vi lovar och tillsammans med oss tar du viktiga steg för att skala upp säkerheten i din organisation, nu och för framtiden.

Mängder av smarta funktioner

Du tillgång till en orderportal med funktioner som gör att administrationen flyter snabbare och effektivare. Oavsett om du är ett enmansbolag eller tillhör den stora koncernen, hos Nexus finns verktyg för att göra din korthantering säker och effektiv.

Vi säkrar stora produktioner och snabba leveranser

Vår stora produktionskapacitet säkrar dina leveranser, från ett kort till stora volymer. Vi utvecklare hela tiden nya funktioner som gör det smidigare och enklare för dig som kund. Vår support stöttar dig hela vägen för att stötta dig hela vägen.

Stöd för branschorganisationer och medlemsföretag

Är du medlem i en branschorganisation? Eller jobbar du i en branschorganisation? Hos Nexus får du fullt systemstöd att snabbt och enkelt ha koll på behörigheter och utbildningar och branschmärkningen på kortet blir en kvalitetssäkring för alla parter. Utan extra administration och utan krångel.

Experter på fysisk och digital säkerhet

Det viktiga är att du vet att vi har kompetens, produkter och tjänster som faktiskt gör skillnad för dig som kund, att vår erfarenhet och spetskunskap hjälper er ta nästa steg till en säkrare organisation. För vi på Nexus gör inte bara ID-kort, vi vågar säga att vi är experter på både fysisk som digital säkerhet.

Nyheter, kundberättelser och blogg

Välkommen till en framtidsspaning – Hur vet du vem du anställer?

Välkommen till ett spännade webinar tillsammans med Sistec, ServiceNow och Nexus! Följ med på en trendspaning om en oroande utveckling som  blir allt van...

Beställer du många kort? Minimera manuellt jobb med automatiserade flöden!

Minimera administrationen, integrera med Nexus ID06! Två system kan kommunicera, automatiskt, med varandra med hjälp av ett så kallat API. Det innebär ...

BKR väljer Nexus för ID06-kort och Behörighetslegitimationer!

BKR väljer Nexus, medlemmar får både Mobilt ID och fysiskt ID-kort! BKR - Byggkeramikrådet har valt Nexus lösning för att styrka och visa medlemmars i...