Tyréns väljer Nexus för ID06-kort och skräddarsydda företagskort!

Tillsammans med Nexus har Tyréns tagit fram ett nytt skräddarsytt passerkort för sina anställda. Nexus har hjälpt till att ta fram en snygg design för kortet och vi har kunnat ge råd kring säkerhetsnivåer och hur korten ska kodas för att passa i de system de ska användas i.

-Nexus var ett mycket bra bollplank till hur vi skulle gå till väga och hur de nya korten skulle designas. Vi fick råd om vad vi behövde tänka på och vilka säkerhetsnivåer som behöver uppnås berättar Niklas Niklas Elm, inköpsansvarig på Tyréns AB.

Konceptet, Nexus GO Cards, med en gemensam beställningsportal där produkter kan läggas till och tas bort efter behov passar Tyréns väldigt bra. Flera administratörer på kontor på flera olika orter beställer från ett gemensamt skräddarsytt produktsortiment. Kvalitén på leveranser, den flexibla hanteringen av varierande volymer till olika leveransadresser och att all inköpsstatistik finns på ett ställe var viktiga faktorer när Tyréns valde Nexus som sin säkerhetspartner.

Företagskort klara att användas

Idag beställer administratörer från Tyréns över hela Sverige skräddarsydda kort och tillbehör från Nexus GO Cards och totalt finns ca 1485 aktiva kort registrerade.

ID06-kort för tillträde till Sveriges byggarbetsplatser

När det var dags att uppgradera till nya ID06-kort 2.0 valde Tyréns att fortsätta samarbetet med Nexus.

–   Vår erfarenhet visade att vårt samarbete kring de gamla ID06-korten fungerade mycket bra och nu fick vi tillgång till Nexus kompetenta personal för det nya projektet vilket kändes betryggande, säger Niklas Elm.

Nexus som även fortsättningsvis gör Tyréns ID06-kort har hittills producerat över 980 nya kort. Det nya kortet ger en högre säkerhet då kortinnehavarens identitet styrks genom eID (elektronisk identifiering) eller passkanning.

Systemet för de nya ID06-korten gynnar seriösa företag som Tyréns eftersom företag kontrolleras i systemet och där sambandet mellan arbetsgivare och anställd säkerställs vilket motverkar svart arbetskraft.

Om Tyréns:

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns är stiftelseägt och satsar målmedvetet på forskning och utveckling. Vi drivs av nyfikenhet och att skapa bättre samhällen.

Publicerad december 11, 2019

Nyheter, kundberättelser och blogg

Nyhet: sampackning av kort och tillbehör

Sampackning av kort och tillbehör! När du beställer ditt ID06-kort finns nu möjligheten att få ett urval av våra tillbehör sampackade med ditt kort.

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter Preem levererar värme och energi till över hälften av alla industriföretag och till en tredjedel av småföre...

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda! Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag med tjänster inom arkitektur...