Mobilt visuellt ID som kompletterar ditt kort!

Nu kan företag komplettera ett fysiskt ID-kort med ett Mobilt visuellt ID. Det betyder att användare kan styrka sin identitet och visa sina behörigheter och utbildningar direkt i mobilen!

På ett mobilt visuellt ID kan foto, namn och företagsuppgifter visas på samma sätt som på ett fysiskt kort. Du kan lägga till en QR-kod med valfri information och om du har glömt ditt kort kanske du ändå har med dig mobiltelefonen och kan klara av arbetsdagen utan avbrott. Enkelt och smidigt!

Vad är ett Mobilt ID?

Ett mobilt ID identifierar användaren visuellt och kan även innehålla säkra länkar till certifieringar vilket betyder att användaren kan logga in till system och digitala källor med två-faktorsautentisering (2FA) via sitt Mobila ID i telefonen. Nexus mobila ID är inte ett mobilt ID från ID06 AB!

Hur kan ett Mobilt ID användas?

Ett Mobilt ID används för att visa behörigheter och utbildningsnivåer, förutom en visuell identifiering.

I många branscher är det ett krav att kunna visa sina certifieringar för att få utföra vissa typer av arbeten och fram till nu har många varit tvungna att visa sina behörigheter tryckta på ett eller flera plastkort, samtidigt som de givetvis även behöver identifiera sig personligen. Det har resulterat i att användaren varje dag varit tvungen att ta med sig och hantera en rad olika kort. Men nu kan istället behörigheter och utbildningar visas på ett Mobilt visuellt ID!

Ett mobilt ID kan även användas som bevis på ett medlemskap i en branschorganisation.

Hur kan jag få ett Mobilt visuellt ID?

Du kan beställa ett Mobilt visuellt ID i Nexus orderportal, på samma ställe där du beställer ditt fysiska ID06-kort. Låter det intressant? 

 

 

 

 

 

Vill du komma igång?

Supporten hjälper dig vidare

Maila supporten

Är du redan kund hos Nexus?

Beställ ditt Mobila visuella ID i orderportalen

Till orderportalen

Nyheter, kundberättelser och blogg

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter

Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter Preem levererar värme och energi till över hälften av alla industriföretag och till en tredjedel av småföre...

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda

Sweco väljer Nexus och ServiceNow för att säkra identiteter för de anställda! Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag med tjänster inom arkitektur...

Nyhet, få ditt ID06-kort inom 1 timme!

Få ditt ID06-kort från Nexus inom 1 timme! När du beställer ditt nya ID06-kort från Nexus kan du nu hämta upp kortet efter 1 timme i Stockholm, Skellefte...