Mobilt visuellt ID som kompletterar ditt kort!

Nu kan du som är kund hos Nexus även få ett Mobilt ID för att visa vem du är och för att styrka vilka behörigheter och utbildningar du har!

Foto, namn och företagsuppgifter visas på samma sätt som på ett fysiskt kort och om du har glömt ditt kort kanske du ändå har med dig mobiltelefonen och kan klara av arbetsdagen utan avbrott. Enkelt och smidigt!

Vad är ett Mobilt ID?

Ett Mobilt ID kan, förutom att ge en visuell identifiering, även innehålla säkra länkar till certifieringar vilket betyder att användaren kan logga in till system och digitala källor med två-faktorsautentisering (2FA) via sitt Mobila ID i telefonen. Nexus mobila ID är inte ett mobilt ID från ID06 AB!

Hur kan ett Mobilt ID användas?

Ett Mobilt ID användas för att visa behörigheter och utbildningsnivåer, förutom en visuell identifiering.

I många branscher är det ett krav att kunna visa sina certifieringar för att få utföra vissa typer av arbeten och fram till nu har många varit tvungna att visa sina behörigheter tryckta på ett eller flera plastkort, samtidigt som de givetvis även behöver identifiera sig personligen. Det här har resulterat i att användaren varje dag varit tvungen att ta med sig och hantera en rad olika kort. Men nu kan istället behörigheter och utbildningar visas på ditt Mobila ID!

Ett mobilt ID kan även användas som ett bevis på ett medlemskap i en branschorganisation.

Hur kan jag få ett Mobilt visuellt ID?

Du kan beställa ett Mobilt ID i Nexus orderportal, på samma ställe där du beställer ditt fysiska ID06-kort. Ett Mobilt ID är alltid ett komplement till det fysiska kortet så du måste alltid säkerställa att du har ett giltigt kort för att sedan kunna beställa ditt Mobila ID!

 

 

 

 

 

Vill du komma igång?

Supporten hjälper dig vidare

Maila supporten

Är du redan kund hos Nexus?

Beställ ditt Mobila visuella ID i orderportalen

Till orderportalen

Nyheter, kundberättelser och blogg

BKR väljer Nexus för ID06-kort och Behörighetslegitimationer!

BKR väljer Nexus, medlemmar får både Mobilt ID och fysiskt ID-kort! BKR - Byggkeramikrådet har valt Nexus lösning för att styrka och visa medlemmars i...

Mobilt visuellt ID som kompletterar ditt kort!

Mobilt visuellt ID, komplettera ditt kort! Nu kan du som är kund hos Nexus komplettera ditt fysiska kort med ett mobilt visuellt ID! Tillhör du, eller a...

Välkommen till Nexus ID06 webbinar!

Viktiga nyheter för dig som hanterar företagets ID06-kort! Det finns en mängd nya, smarta, funktioner i orderportalen som både underlättar och effektivis...