Nexus ID06 förser Preem med säkra identiteter

Preem levererar värme och energi till över hälften av alla industriföretag och till en tredjedel av småföretagen i Sverige.

För att säkerställa att en hög säkerhetsnivå uppfylls på Preems byggarbetsplatser så krävs identifiering och legitimering av de som arbetar på byggarbetsplatsen. Preem valde Nexus ID06 som leverantör av ID06-kort för att säkerställa den höga säkerhetsnivå som efterfrågas gällande just identifiering av personal på arbetsplatserna.

För Preem var det viktigt att välja ett ID-kort med hög säkerhet, som garanterar att kortinnehavarens identitet verifieras, och en tjänst som både är prisvänlig och har tillgång till en orderportal online. Nexus ID06 orderportal har ett flertal funktioner som gör administrationen av kortbeställningar snabb och effektiv.

En av huvudanledningarna till varför Preem valde Nexus ID06 är möjligheten till expressbeställningar och snabba leveranser. Nexus produktionskapacitet erbjuder snabba leveranser oavsett om det gäller mindre beställningar av enstaka kort eller större beställningsvolymer. Läs mer om Nexus ID06 korttjänst för byggarbetsplatser i Sverige här.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Nexus så hjälper vi dig igång!

Kontakta oss

 

 

 

 

Om Preem
Preem levererar värme och energi till över hälften av alla industriföretag och till en tredjedel av småföretagen i Sverige.