Vad är Nexus GO Cards?

Nexus GO Cards är en online tjänst för att få olika typer av kort (smarta kort, passerkort, företagskort etc) och nyckelbrickor skräddarsydda med företagets färger och logotype, kodade och klara att användas. Produkterna beställs och hanteras i en onlineportal. Kostnadseffektivt, enkelt och säkert.

Varför använda tjänsten Nexus GO Cards?

Att producera kort lokalt är tidskrävande sällan kostnadseffektivt. Det är lätt att det blir fel (trasiga kort, felaktiga kort som måste göras om) och personal som måste avsätta tid för att hantera företagets kort.

Med Nexus tjänst säkerställer du att alla kort och nyckelbrickor blir rätt kodade (inga dubbletter eller missade nummerserier). Vi hjälper er med designen så de ser proffsiga ut med logotype och rätt färger och du vet att du får kort och nyckelbrickor av samma höga kvalitet och med samma prestanda i varje leverans. Portalen är öppen varje dag, dygnet runt så att du kan beställa när du behöver det.

Hur kommer jag igång?

Välj mellan ett Standard- eller Premiumpaket beroende på om du vill ha dina produkter skräddarsydda och få full support från Nexus eller om du väljer från vårt stora standardsortiment:

Mer information om tjänsten finns här
(på engelska):

LEARN MORE

Standardpaket

Stort standardsortiment för identifiering och passerkontroll

När du väljer vårt Standardpaket registrerar du företaget och de produkter du vill få tillgång till i din online portal. I paketet ingår ett foto ID-kort med en fördefinierad layout. Du kan välja mellan några teknologier och lägga till mikrotext som säkerhetsfaktor. Du kodar själv så att korten fungerar i de system de ska användas.

Registrera och kom igång

 

 

Premiumpaket

Vi har tagit fram ett urval av produkter som vi särskilt kan rekommendera. Som Premiumkund kan du enkelt lägga till en eller flera i din beställningsportal:

Utvalda produkter         Kontakta oss